20 dkg füstölt lazac felszeletelve
3 ek. kókuszzsír
5 szál sárgarépa vékony korongokra vágva
1 ek. szezámmag
kapor, petrezselyem
só
1. lépés
Egy lábasban forrósítsunk fel 2 ek. zsiradékot, pirítsuk
meg a sárgarépa korongokat, majd vegyük takarékra, öntsünk alá kis vizet,
fedjük le, és 5 percig pároljuk.
2. lépés
Egy serpenyőben 1 ek. zsiradékon süssük ropogósra a
lazacdarabokat, és helyezzük egy tányérra.
3. lépés
A serpenyőben folytassuk az időközben félig megpuhult
répakorongok pirítását, a végén pedig szórjuk meg szezámmaggal és
zöldfűszerekkel, végül sózzuk meg. Ezt is helyezzük a lazac mellé, és kínáljunk
hozzá egy kis zöldsalátát (pl. madárbegy, vagy rukkola).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése