Bevásárlólista 2 adaghoz:
25 dkg afrikai harcsafilé2 ek. friss kakukkfű
5 ek. kókuszzsír
1 citrom
só, bors
50 dkg vegyes zöldségköret
1. lépés
A harcsafilét kiolvasztjuk (ha mirelit), besózzuk és
rálocsoljuk egy citrom levét. Állni hagyjuk kb. 1 órán keresztül, majd
megmossuk, leitatjuk róla a vizet.
2. lépés
A halat egyforma, kb. 4 centis szeletekre vágjuk, sózzuk,
és aprított friss kakukkfűbe forgatjuk a két szélesebbik oldalát.
3. lépés
Forró zsiradékon mérsékelt lángon ropogósra sütjük.
4. lépés
Közben wokban megpároljuk, majd hirtelen lángon
megpirítjuk a zöldségköretet. Citromgerezdekkel tálaljuk.Tipp:
Frissen őrölt borssal szórjuk meg tálaláskor.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése