2012. július 18., szerda

Csirkés almasaláta pirított kesudióval

Bevásárlólista 2 adaghoz:
20 dkg csirkemell filé
1 ek. kókuszzsír
1/2 szerecsendió frissen reszelve
1 ek. durván őrölt chili

2 alma
1 fej saláta
1 lime leve
5 dkg kesudió

1. lépés
A csirkemell filét csíkokra vágjuk, és a felforrósított zsiradékon hirtelen megpirítjuk. Félidőben ráreszeljük a szerecsendiót, megszórjuk chilivel, és ízlés szerint sózzuk.

2. lépés
Kiszedjük a húst, és ugyanabban a serpenyőben megpirítjuk a kesudiót is.

3. lépés
Az almát és a salátát felszeleteljük, rálocsoljuk a lime levét, végül összeforgatjuk a csirkével és a kesudióval. Min. 1 órára behűtjük, így az ízek még jobban összeérnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése