5 dkg medvehagyma
1 dkg fenyőmag
5 dkg reszelt parmezán vagy Grana Padano
só, őrölt bors, chili ízlés szerint
0,7 dl extraszűz olívaolaj
1. lépés
Egy száraz serpenyőben pirítsuk meg a fenyőmagot, majd tegyük bele az aprítógépbe.
Egy száraz serpenyőben pirítsuk meg a fenyőmagot, majd tegyük bele az aprítógépbe.
2. lépés
A medvehagymát megmosva, megszárítva szintén
tegyük az aprítógépbe, és daráljuk össze.
3. lépés
Adjuk hozzá a reszelt sajtot, fűszerezzük, és
öntsünk hozzá annyi olívaolajat, amennyit felvesz. Mixeljük össze.
4. lépés
Tegyük egy kis üvegbe, öntsünk a tetejére még
egy kis olívaolajat, és tároljuk hűtőben.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése