2012. augusztus 21., kedd

Kókuszkrémes meggyfagylalt

Legnagyobb kedvencem a fagyik közül - és úgy sejtem, nem vagyok egyedül - a joghurtos meggy! De sajnos a legtöbb helyen csak cukros-tejszínes összeállításban árulják, így kikísérleteztem az egészséges típusát.


Bevásárlólista:
40 dkg kimagozott meggy (én mirelitből készítettem)
2 dl kókusztej
4 ek. eritrit (elhagyható, de ezzel édesebb)

1. lépés
Az alapanyagokat botmixerrel vagy turmixgépben dolgozzuk össze.

2. lépés
Egy műanyag, fedeles tálkába töltjük a fagyit, betesszük a fagyasztóba, és óránként megkeverjük egy habverővel. Így ha nincs otthon fagylaltkészítő gép, akkor is szép egyenletesen áll össze a fagylaltunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése