2015. október 23., péntek

ÚJ FŐZŐEST: a halak és tengeri herkentyűk konyhai fortélyai



A legtöbb életmódváltásnál az egyik legfontosabb tényező nem valósul meg: a változatos étrend. Most kinyitjuk a konyhaajtónkat a friss halak és herkentyűk gazdag választéka és gyors elkészítése
előtt, és megtanítalak mindenre, amit a mindennapokban és az ünnepek alkalmával is hasznosítani tudsz a jövőben.

HALAK ÉS TENGERI HERKENTYŰK

IDŐPONT: november 16. (hétfő) 18-21 óra 
RÉSZVÉTELI DÍJ: 11.990 Ft/fő
-20% kedvezmény, ha egynél több főzőestemen részt veszel! 

Nemcsak változatos, egészséges ételeket készítünk a finom alapanyagokból, hanem A-Z-ig mindenre kitérünk. A fogásokhoz illő finom köreteket is készítünk, és egy könnyed desszertet is párosítunk a vacsora végére.



Ezeket sajátítod el az este során:
·         Hogyan és hol érdemes vásárolnod? Mi alapján válassz?
·         Hogyan tisztítsd meg őket? Zsigerek eltávolítása, rákok, kagylók pucolása.
·         Így filézd ki a halakat, így irdald be - és a tengeri herkentyűk előkészítése. (Ez az egyik legizgalmasabb rész!)
·         A saját ízlésed alapján közösen készítünk egy halakhoz való fűszerkeveréket neked, amit haza is tudsz vinni.
·         Fontos higiéniai, tárolási tudnivalókkal is ellátlak.
·         Rutint szerzel az egyik legegészségesebb fehérjeforrásunk gusztusos és egészséges elkészítésében.


JELENTKEZÉS, további részletek itt: paleohedonista@gmail.com

A főzőest páros programnak is kiváló! Hívd a párodat vagy a barátnődet is, vagy lepd meg őt ezzel az estével. 




 
Több mint 6 éve paleózom, kompromisszumoktól és unalomtól mentesen, csupa kimagasló eredménnyel és kicsattanó egészséggel. Életem legjobb döntése ez! Gyere, Téged is megtanítalak arra, hogyan illesztheted be az életedbe könnyedén, egyszerűen és jóízűen mindezt.

Várlak szeretettel:
* ha gondot okoz az átállás,
* ha bizonytalan vagy a sokféle információ közepette, és hiteles forrásra szeretnél támaszkodni;
* ha tele vagy kérdésekkel,
* ha még nem szerezted meg a mindennapos rutint...
* ...na, és ha a változatos hús- és halfélék elkészítését első kézből tőlem tanulnád meg!



 

Steaksütés kézműves borok kóstolójával: november30-án!

Csatlakozz egy pozitív, vidám társasághoz!
Reni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése