2015. október 17., szombat

Márton-napi lakoma: liba kacsával!


A legtöbb életmódváltásnál az egyik legfontosabb tényező nem valósul meg: a változatos étrend. Ezért novemberben a változatosabb hús- halfogyasztásra fókuszálunk! November 9-én megismertetlek a szárnyasok szélesebb és egészségesebb körülmények között nevelkedett körével.

Szárnyasok, de változatosan: 

KACSA ÉS LIBA

Megtanuljuk a két szárnyas legnépszerűbb részeit gyorsan, egészségesen és ízletesen elkészíteni. Sőt, szavazásra is sor kerül: vajon a kacsa- vagy a libacomb ízlik jobban! A fogásokhoz illő finom köreteket és mártásokat is készítünk, és egy könnyed desszertet is párosítunk a pazar lakoma végére.

A főzőesteken az alapanyagok vásárlási szempontjait, a tisztításukat, az előkészítésüket és a fontos higiéniai, tárolási tudnivalóit is elsajátítod.

IDŐPONT: november 9. (hétfő) 18-21 óra


RÉSZVÉTELI DÍJ: 11.990 Ft/fő

-20% kedvezmény, ha egynél több főzőestemen részt veszel!

JELENTKEZÉS, további részletek itt: paleohedonista@gmail.com




Mindhárom főzőest páros programnak is kiváló! Hívd a párodat vagy a barátnődet is, vagy lepd meg őt ezzel az estével. 


Több mint 6 éve paleózom, kompromisszumoktól és unalomtól mentesen, csupa kimagasló
 eredménnyel és kicsattanó egészséggel. Életem legjobb döntése ez! Gyere, Téged is megtanítalak arra, hogyan illesztheted be az életedbe könnyedén, egyszerűen és jóízűen mindezt.

Várlak szeretettel:
* ha gondot okoz az átállás,
* ha bizonytalan vagy a sokféle információ közepette, és hiteles forrásra szeretnél támaszkodni;
* ha tele vagy kérdésekkel,
* ha még nem szerezted meg a mindennapos rutint...
* ...na, és ha a változatos hús- és halfélék elkészítését első kézből tőlem tanulnád meg!


Halak, herkentyűk: november 16-án!

Steaksütés kézműves borok kóstolójával: november 30-án!

Csatlakozz egy pozitív, vidám társasághoz!
Reni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése