2015. október 20., kedd

Itt a vadiúj könyvem: éljenek a hazai zöldségek és gyümölcsök!

Éééééés elkezdődött!!!!!

Már lehet előrendelni a legújabb könyvemet a Jaffa kiadónál 20% kedvezménnyel és az ország bármely településére ingyenes házhoz szállítással!

http://www.jaffa.hu/konyvek-reszletek.php?konyv_id=2992

Egy egész éves munkám "gyümölcsét" főzhetitek végig, évszakról évszakra mindig abból, ami éppen ITTHON érik - több zöldséget az asztalra jelszóval. Változatosan, gazdaságosan, az egészségünkre és a karcsúságunkra is vigyázva, na és persze hedonista ízekkel kísérve!

A fogások összeállításánál az volt az egyik fő szempontom, hogy az egész család megszerethesse a 70 legfontosabb, itthon termő zöldséget, gyümölcsöt és ne váljon monotonná az étkezés. Mert van élet a krumplin túl, sőt!

Egészséges brownie-torta sütőtökből, sonkás-gombás kenyérlángos, kolbászos tócsni petrezselyemgyökérből és édesburgonyából, kakukkfüves energialeves hat téli zöldségből, töltött káposzta karfiolrizzsel, mákos-almás teasütemény, borzselé őszi gyümölcsökkel, édes-savanyú csirkeleves rebarbarából, medvehagymás pulykafelvágott, melegszendvics helyett grillezett, töltött paprika, zsenge zöldborsó ízű spárgafőzelék, vaníliás gofri friss eperkrémmel, és így tovább.

  
  
        







Ételfotók © Siményi Gergely 
Foodstyling: Tordai Tünde

Tarts velem ebben az év minden napján! 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése