2015. október 13., kedd

Novemberi főzőestek: húsok és halak, egészségesen és változatosan!



A legtöbb életmódváltásnál az egyik legfontosabb tényező nem valósul meg: a változatos étrend. Ezért novemberben a változatosabb hús- halfogyasztásra fókuszálunk! 
 
Megismertetlek a szárnyasok szélesebb és egészségesebb körülmények között nevelkedett körével.

Szárnyasok, de változatosan: 
KACSA ÉS LIBA

IDŐPONT: november 9. (hétfő) 18-21 óra

RÉSZVÉTELI DÍJ: 11.990 Ft/fő
-20% kedvezmény, ha egynél több főzőestemen részt veszel!

***************************************************************************************************


Kinyitjuk a konyhaajtónkat a friss halak és herkentyűk gazdag választéka és gyors elkészítése előtt:

HALAK 
ÉS TENGERI HERKENTYŰK

IDŐPONT: november 16. (hétfő) 18-21 óra


RÉSZVÉTELI DÍJ: 11.990 Ft/fő
-20% kedvezmény, ha egynél több főzőestemen részt veszel!
 
*******************************************************************************************************


 És megkoronázzuk a húsok legnemesebbikével, a marhabélszínnel, melyből steaket sütünk, édesburgonya köretvariációkat, dijoni mustárt készítünk mellé, és minőségi, kézműves borokkal párosítjuk:

AZ ISTENI STEAK - borkóstolóval!

IDŐPONT: november 30. (hétfő) 18-21 óra


RÉSZVÉTELI DÍJ: 15.990 Ft/fő
-20% kedvezmény, ha egynél több főzőestemen részt veszel!

******************************************************************************************************

Mindhárom főzőest páros programnak is kiváló! Hívd a párodat vagy a barátnődet is, vagy lepd meg őt ezzel az estével. A főzőesteken az alapanyagok vásárlási szempontjait, a tisztításukat, az előkészítésüket és a fontos higiéniai, tárolási tudnivalóit is elsajátítod.


JELENTKEZÉS, további részletek itt: paleohedonista@gmail.com

 

HELYSZÍN: Studio Italia főzőiskola - új cím!!! - XIII., Radnóti M. u. 2., II. emelet



Több mint 6 éve paleózom, kompromisszumoktól és unalomtól mentesen, csupa kimagasló eredménnyel és kicsattanó egészséggel. Életem legjobb döntése ez! Gyere, Téged is megtanítalak arra, hogyan illesztheted be az életedbe könnyedén, egyszerűen és jóízűen mindezt.

Várlak szeretettel:
* ha gondot okoz az átállás,
* ha bizonytalan vagy a sokféle információ közepette, és hiteles forrásra szeretnél támaszkodni;
* ha tele vagy kérdésekkel,
* ha még nem szerezted meg a mindennapos rutint...
* ...na, és ha a változatos hús- és halfélék elkészítését első kézből tőlem tanulnád meg!

Csatlakozz hozzánk, várlak szeretettel!
Reni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése