2016. január 28., csütörtök

AZ IGAZI STEAK TITKA édesburgonya variációkkal, mustárkészítéssel és belga csokikrém finomsággal

Ééééés főszerepben a húsok legleglegje!!! Február 22-én, készüljetek, éhesen és kíváncsian gyertek :-)

wink hangulatjel
Tanuld meg Te is profin elkészíteni a húsok egyik kiválóságát, a marhabélszínt. Megtanítalak minden titkos fortélyra, ami ezzel kapcsolatos. Emellett nagyon finom édesburgonya variációkkal, mustárkészítéssel és belga csokikrém finomsággal foglalkozunk ezen a főzőestemen.

IDŐPONT: 2016.02.22. (hétfő) 18-21 óráig

HELYSZÍN: Studio Italia főzőiskola, XIII., Radnóti M. u. 2.
RÉSZVÉTELI DÍJ: 14.990 Ft / fő
REGISZTRÁCIÓ: paleohedonista@gmail.com

Valentin-napi páros meglepetésnek is nagyon jó lehetőség! Ha ketten jöttök, 10% kedvezményt vehettek igénybe.

LÉGY BENNE PROFI: ILYEN AZ IGAZI STEAK!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése