2016. március 24., csütörtök

Végleges leszámolás életünk legédesebb megkeserítőjével

Az év első paleo klubjában „Életünk megkeserítője a legédesebb méreg” címmel tartottam előadást a cukorról, az ezzel kapcsolatos egészségügyi veszélyekről és életmódbeli változtatásokról.És ahogy ígértem, nem állunk meg itt!

Szívügyem továbbra is, hogy könnyen alkalmazható GYAKORLATI TÁMOGATÁST adhassak mindenkinek, akit – vagy a családját - még mindig rabságban tartanak az cukros-édes kísértések.

Nem könnyű ezekkel szakítani, tudom én is. Ám ne érezd úgy, hogy egyedül vagy, és senki sem érti meg, min mész keresztül! Sőt! Sokszor kaphatsz olyan tanácsot, hogy „de hát akaraterő, és nem eszel annyit”, vagy éppen „tarts mértéket, és nem lesz gond”. Ezek a tanácsok nagyon ritkán működnek.

Miért? Mert legtöbbünk számára AZ EVÉS ÉLVEZETI TEVÉKENYSÉG, és nem agyban, racionális programozással állítjuk be. Innentől kezdve más módszerekre van szükségünk, hogy megússzuk az elhízást, az inzulinrezisztenciát, a hormonháztartás felborulását, a cukorbetegséget, a szív- és érrendszeri problémákat, a rosszindulatú daganatokat… hogy csak a leggyakoribb és európai viszonylatban az „élenjáró” hazai jellemzőinket említsem.

TUDTAD???
  • A felnőtt lakosság TÖBB MINT 60%-a túlsúlyos vagy elhízott.
  • Ez kb. 6 MILLIÓ embert jelent: a nők 62 százalékának, a férfiak 67 százalékának van súlytöbblete.
  • MINDEN ÖTÖDIK GYEREK túlsúlyos, ezzel vezetjük az európai statisztikát is.
  • gyermekkori elhízás nyomán a szív- és érrendszeri betegségek, illetve az ízületi betegségek jóval előbb, MÁR A HARMINCAS ÉVEIKBEN járóknál is jelentkezhetnek.


FORDÍTSUNK EZEN!!! MÉG IDŐBEN!

Ha kaparod a falat egy tábla tejcsokiért, jégkrémért, nutelláért, Te is a cukor- és édességfüggés hatása alatt állsz. Ne sodródj és ne hazárdírozz az egészségeddel! Csak Te tehetsz érte. Lépj időben!
Tarts velünk, és segítünk az egészséges, felszabadult, cukorrabságtól mentes életmódban! Következő eseményünkre mától már regisztrálhatsz:

MÁJ. 10. Mindent a cukorról! WORKSHOP:
  • Cukorfélék közelről: minden hasznos tudnivaló a szőlőcukortól a nádcukron át a mézig
  • Egészséges (?) alternatívák: rendet teszünk a sokféle diabetikus, egészségesnek mondott édesítőszerek között
  • Hatékony módszerek a cukorról való leszokáshoz
  • TOP 5 édes nassolnivaló receptem minden résztvevőnek
  • PLUSZ: Helyszíni kóstolóval, és két gyors édességemet is elkészítjük közösen.


  

IDŐPONT: 2016.05.10. (kedd) 18-20 óra 
HELYSZÍN: Bijó Életmódközpont, Budapest, XIII., Róbert Károly krt. 96-100.
RÉSZVÉTELI DÍJ: 2.500 Ft/fő (helyszínen fizetendő)
REGISZTRÁCIÓ kötelező:
paleohedonistaklub@gmail.comVárunk szeretettel! Ismerősöket, barátokat is hívhatsz. Érdemes minél előbb regisztrálni, mert a férőhelyek limitáltak, csupán az első 36 jelentkezést tudjuk elfogadni.


Üdv:
Reni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése