2016. március 20., vasárnap

Április 8-án ötfogásos paleo borvacsora az Árnyas Étteremben velem!

EXKLUZÍV HEDONISTA PALEO BORVACSORA AZ ÁRNYASBAN 
POSTA RENIVEL 
***** 5 ÍNYENC FOGÁS, 10 BOR ***** 


ÚJRA ÁRNYAS PALEO BORVACSORA! Ezen a különleges estén a hedonizmus és az ínyenc fogások garantáltak, Posta Reni és Horváth Ferenc Séf Úr közös menüsora semmilyen hiányérzetet nem hagy maga után még azokban sem, akik nem folytatják a paleolit étkezést. Nézzük gyorsan a hedonista és ínyenc menüt:

ELŐÉTEL: Bressaola sonkás tonhalkrémmel töltve, fekete retekkel, bazsalikommal és aszalt paradicsomos paleo bagettel

LEVES: Medvehagyma krémleves füstölt libamájjal és parmezánforgácsokkal

FŐÉTELEK:
Nagy aranymakrahal shimeji gombával, endíviával és sáfrányos-citromos mártással
ÉS
Osso bucco karfiolrizzsel, porchetta-val és sárga céklával 

DESSZERT: Sós karamellkrém mandulamorzsával

HAMAROSAN KÖZZÉ TESSZÜK A BORSORT IS, melyet dr. Krajnyák András borszakértő-sommelier és Hégely Péter üzletvezető, borszakértő állít össze vendégeinknek. Ígérjük, ezen a téren is hedonisták leszünk, ugyanis fogásonként KÉT-KÉT BORBÓL döntheti el mindenki, szerinte melyik passzol hozzá jobban.

IDŐPONT: 2016.04.08. (péntek), 19 órától
HELYSZÍN: Árnyas Étterem és Kertvendéglő, XII., Diós Árok 16.
A BORVACSORA ÁRA: 14.990 Ft/fő


AZ EST HÁZIASSZONYA: Posta Reni, a paleolit táplálkozás szakértője, aki nemcsak az egészséges, hanem a hedonista életmód nagykövete is Magyarországon. Mottója: tartós karcsúság és egészség, de koplalás nélkül, ízekkel, zamattal és frissességgel tele, melyet az eddig megjelent öt toplistás szakácskönyve és többszáz, saját fejlesztésű receptje is bizonyít.

SOMMELIER-BORSZAKÉRTŐ HÁZIGAZDA: Dr. Krajnyák András


CSAK FOGLALÁSSAL RENDELKEZŐKNEK!

ASZTALFOGLALÁS:

Az ötfogásos menüsor mindenben tökéletesen megfelel a hivatalos paleolit étkezés alapszabályainak, erre háziasszonyunk, Posta Renáta személyesen felügyelt. A keménysajtokat sem fogyasztó vendégeink kérhetik a levest parmezánforgács nélkül is, ezt asztalfoglalásnál – vagy legkésőbb a vacsorára való érkezéskor - kérjük előre jelezni.

Elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy az eddigi borpéntekek szenzációsra sikerültek, a BORSOR-ÉTELSOR kompozíciók és az étel-bor harmónia egy igazán egyedülálló, felejthetetlen kalandot ígér. Ráadásul az Árnyas Éterem tulajdonosa, Giber János egy paleo meglepetéssel is készül – annyit elárulunk, hogy a napszemüveg és a herfli főszerepet kap benne!



NE HAGYD KI! VÁRUNK ÁPRILIS 8-ÁN!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése