A MENÜSOR:
- A legfinomabb ropogós héjú paleo kenyér kacsazsírral, lilahagymával
- Fokhagymás lángos maglisztből, házi paleo "tejföllel"
- Sztracsatella torta „tejszínhabbal”
- Levesbetét- és köretvariáció tippek!
- Melyik maglisztet válaszd a sok közül?
- A valóban szükséges cserebere a konyhádban úgy, hogy ne költs rá egy vagyont!
- Hogyan állítsd át az egész családot zökkenőmentesen?
- Az 5 legfontosabb szempont, ha ritkán főzöl, illetve nem otthon eszel.
IDŐPONT: 2015. márc. 23. 18-21 óra
HELYSZÍN: Studio Italia Főzőiskola, Budapest, V., Ferenciek tere 2.
RÉSZVÉTELI DÍJ: 11.990 Ft/fő.
JELENTKEZÉS: paleohedonista@gmail.com
Várlak szeretettel!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése