2014. június 20., péntek

Húsz év fogyókúra - és örökre a múlté!!!

Ezt a farmeremet örökre megőrzöm. 


A paleo után 1 hónappal ugyanis végre rám jött 1 számmal kisebb!!! 

Minden relatív, ahogy a képen Te is látod. Hiszen a fogyásom itt nem állt meg, sőt, épp hogy csak elindult. De ez akkor, 1 hónap után nagyon nagy szó volt! 

Túl egy év "egészséges" fogyókúrán és minden második nap (!) egy óra sportoláson... összesen húsz deka fogyást könyvelhettem el attól. Igen, húsz dekát! Egy csomag saláta... Bagatell eredmény a sok lemondásért. 

De azelőtt meg vagy 20 éven át kísérleteztem másféle módszerekkel, a szokásos éhezés és jojó-effektus mellett. És EGYETLEN paleós hónap után többet fogytam, mint egy egész év alatt! 

Akkor farmerből 44-es méretet kellett vennem. Ma 38-ast. Koplalás nélkül, csupa egészséges finomsággal jóllakottan. Finomat és eleget eszem minden egyes nap.

És hajrá Te is, ha még van mit helyreállítanod a szervezeted egyensúlyában!

ÚJÉVI BIO BÖJTHÉTVÉGE JANUÁR 9-10-ÉN!



Egy szuper karácsonyi ajándék – a szeretteidnek vagy magadnak! Kezdd az újévet egy valóban hatékony és aktív közös böjtöléssel – kívül-belül tisztulj, épülj-szépülj meg! Segítek mindenben, amire szükséged van a lendületes évkezdéshez.



IDŐPONT: 2016. január 9-10.

Kezdés: 2016. január 9., szombat 10.00

Zárás: 2016. január 10., vasárnap 18.00



Hatékony és koplalásmentes ételek-italok / Közös főzés: így készítsd el a böjtprogram főételeit! / A szervezetet felébresztő oxigéndús erdei kirándulás / A jól megérdemelt wellness: aromaterápiás infra- és finn szaunázás / Natúrkozmetikumok készítése és tesztelése / …és mindennek a miértjei elméleti oldalról!









Várlak szeretettel!
Reni
 


3 megjegyzés:

  1. Annyira ügyes vagy!!! Könny szökött a szemembe, mikor megláttam a régi, nagy nadrágod, mert én most ekkorát hordok. Igaz, 1 hónappal ezelőtt még én is csak a 46-osba fértem bele - és abba se egyszerűen... Most megfeneklettem, a család nem-paleós etetése, a gyerekeim napi rendezése úgy érzem, lassan felőrlik a paleós terveimet, már kétszer rizst is ettem, mert egész egyszerűen nem volt időm magamnak külön főzni :( De hálás vagyok Neked ezért a képért, mert kicsit visszaadta a hitemet abban, hogy talán én is lehetek még vékonyabb, egészségesebb. Köszönöm! Virág

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm én is, Virág! Sose add fel teljesen, mindig van visszaút a helyes ösvényre :-) <3
      Szeretettel: Reni

      Törlés
  2. Köszönöm, Reni! Visszatértem, kitartok, és győzni fogok :) Köszi, hogy olvashatlak, igazán nagy segítség ez a sok-sok recept, meg minden! További szép napot kívánok :) Virág

    VálaszTörlés