2014. május 16., péntek

Hatékony és élvezetes: itt az új könyvem!

A legtöbb fogyókúra nem szól másról, mint a mértéktartó porciókról, a számolgatásról és a bűntudatról. Köszönőviszonyban sincsenek valós vágyainkkal! Pedig a fogyókúra is csak akkor jó, ha szívesen csináljuk, nem pedig azért, mert „muszáj”…



Amikor évekkel ezelőtt kipróbáltam a paleolit étrendet, 180 fokos fordulatot vett az életem: helyreállt az egészségem, és mindössze három hónap alatt lefogytam! Azóta is tartom a súlyomat, ez az életmód pedig a szenvedélyemmé vált. És továbbra is imádok főzni, jó étvággyal, sokat enni. Azok, akik követik a blogomat vagy olvasták első szakácskönyvemet, már tudhatják: a paleolit étrend és a hedonizmus igenis jól megfér egymással! 


Új kötetem megírásához hosszasan tanulmányoztam különböző étrendeket, amelyek összhangban vannak a paleóval, és ezek alapján állítottam össze az eddigi leghatékonyabb, ugyanakkor élvezettel teli módszert. De mivel csupán elmélettel nem lehet jóllakni, ezért több mint száz ínycsiklandozó ételvariációt és egy harmincnapos mintaétrendet is találsz a könyvemben. Sokkal több mindent eszel majd, mint korábban, és egyetlen nap sem kell korgó gyomorral nyugovóra térned. Épp ellenkezőleg: pompás lakomákat csaphatsz a segítségemmel!


A paleolit fogyókúra alatt a vércukorszinted megnyugszik, és stabilizálódik a lassan felszívódó, rostban gazdag zöldségeknek köszönhetően. Emellett beindul a zsírégetésed, mert sok fehérjét, egészséges zsiradékot eszel, és közben nem koplaltatod a szervezetedet. A jó étvágyad megmarad, és minden szinten egészségesebbé válsz. 

Kevés ennél csodásabb állapot van!


Örülök, ha neked is a segíthetek mindebben!

Klikkelj ide, és most 20% kedvezménnyel és ingyenes házhozszállítással a Tiéd lehet: 
http://www.jaffa.hu/konyvek-reszletek.php?konyv_id=2826

5 megjegyzés:

  1. Szia Reni, szuper ez a könyv, imádom forgatni! :)
    A benne lévő 30 napos "terv" pedig egyszerűen megdöbbentő, azt hittem én már sosem fogok elmozdulni a holtpontról és örökre ezzel a maradék pár kilóval kell együttélnem - ami se nem egészséges se nem szép, szerintem...
    Elsőre sajnos 20 nap után belebuktam a dologba (viszont néhány kiló már így is lement!), de újult erővel ismét belevágtam. Éééés megérkezett a görögdinnyeszezon is... :) A többi nyári gyümölcsöt is imádom, de a dinnye a szívem csücske. Sokat gondolkodtam, hogy vajon belefér-e a 30 naposodba pl. egy 3 napos dinnyés méregtelenítés, őrlődtem a "dehát gyümölcs és mégiscsak cukor és az már inzulin-hinta" és az "annyi víz van benne hogy talán ideje sincs felszívódni igazán" és a "lehet hogy még fogyaszt is" között, majd arra jutottam, inkább első kézből kérek információt: Tőled!
    Tehát, kedves Reni, fogyásra vágyóknak, a Te "tervedet" követőknek mi a tanácsod a dinnyével kapcsolatban? (Tudom, a szezon viszonylag sokáig szokott tartani, de azért mégis :) )
    Válaszodat előre is köszönöm!!

    VálaszTörlés
  2. Szia N!
    Pontosan a nyolcadik napon vagyok túl és 3,5 kg-ot fogytam, de ez még semmi, mert csak a derekamról 6 cm ment le. A helyedben betartanék mindent, amit a könyvben találsz és lemondanék az idei dinnyeszezonról. Ha vigasztal, én minden gyümölcsöt imádok és minden mennyiségben fogyasztottam eddig. Sőt! Évek óta csak gyümölcsöt ettem délig. Most lemondtam erről, mert 10 kg fogyás a célom és megéri. Üdv.: Zs.

    VálaszTörlés
  3. Szia Zs!
    Nálam kicsit lassabban megy a dolog, kb fele a Tiédnek, és eddig ahány kiló annyi cm derékból. Igaz nekem a kitűzött leadandó is fele annyi, úgyhogy nem aggódom :)
    Kicsit vigasztal, mert én is imádok minden gyümölcsöt, most meg csak nyeldeklek.
    A dinnye külön igazából azért érdekelne, mert tavaly próbáltam a dinnyés méregtelenítést és szuper volt, sokaknak fogyasztó hatású is, így elmerengtem egy ötvözésen :)
    Köszönöm a válaszodat, tapasztalataidat, és Neked is további hajráááá és kitartás!! Legyünk sikeresek! :)

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    Bocsánat, N, csak most látom az üzeneted. Remélem, még nem késő! A dinnyés méregtelenítést másra ajánlom, belső tisztításra, és az nem egyenlő a zsírégetéssel. Nem fogsz zsírból fogyni egy ilyen alkalommal, viszont a letapadt méreganyagokat szépen kimossa a szervezetből a sok folyadék, és utána jobb lesz a szervezeted vitamin- és tápanyag-felszívódása is, ha egészségesen táplálkozol utána. De most más a célod, és a tisztulás így is be fog következni. Ám ehhez nincs szükséged dinnyére, ld. a könyvemben a gyümölcsökről szóló részt.
    Örülök mindkettőtök eredményeinek! A fogyás mértéke mindig egyéni jellemző, és ha megállna, akkor csak lapozzátok fel a Gátló tényezők c. fejezetet, és gondoljátok végig. Sok sikert és szép nyarat kívánok!!!
    Üdv:
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Reni!
      Nagyon köszönöm a válaszod! Akkor marad a szemlesütés a dinnyésnél, talán a szezon végén még rápillanthatok, ha sikerül elérni a kitűzött célt :)
      Remélem a későbbiekben is jó hírekkel tudok majd szolgálni. Addig is szép nyarat, sok D-vitamint Neked/Nektek!

      Törlés