2014. május 29., csütörtök

Ezt Neked írom

Mutatok valamit. Lehet, hogy már láttad is, ha voltál az első klubomon, vagy a múlt szombati Paleország Fesztiválon. Vagy éppen régóta személyesen is ismersz engem.


Nagyon nagy lelkierő kellett, hogy előkeressem ezt a 2008-ban készült fotómat, mert jó mélyen el volt ásva valahol. És még most sem szívesen szembesülök vele. Szégyenkezés fog el, ha meglátom azt az állapotot, amiben évekig kényelmesen "ellubickoltam", hiába kaptam érte cserébe számtalan egészségügyi és lelki negatívumot. De mind közül ami a legdöbbenetesebb számomra, hogy hagytam eltűnni a NŐT! 

Soha többé nem leszek ennyire mostoha önmagamhoz. És a szeretteimhez sem.

Ez a lenti fotó a jelenidő. Már jó régóta tart, folyamatosan. Erőlködés nélkül, természetesen, jóllakottan. Nem lesz belőle múlt, tudom. Szeretem ezt az embert, és szeretem ezt a nőt, aki most vagyok. Sosem éreztem még ennél jobban magam a bőrömben. Sosem. 



Te hogy látod saját magadat? Még az előtte fázisban vagy? Ne aggódj, nem hagylak cserben, pontosan tudom, min mész most keresztül. Ha most még nincs elég erőd szakítani a múltbeli szokásaiddal, életstílusoddal, egészségtelen ételeiddel, hidd el, kimozdítalak belőle, és nem leszel egyedül.

Szeretettel:
Reni


15 megjegyzés:

  1. Én még az előtte fázisban vagyok,bár fogytam egy jó pár kilót a paleoval.Most már 3 hónapja étkezem paleosan.Vannak még néha kísértések de le győzöm őket nagy nehezen.A vér eredményeim sokkal jobbak mint fél éve.A cukor eredményeim is sokkal jobbak mint régen.Jobb a közérzetem és nem beszélve arról,hogy végre jók rám a régi ruháim:)Nagyon jó ez a blog mindig el olvasom.Kezdő paleosoknak nagyon sokat segít.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Berni, csak így tovább! Te vagy az erősebb, nem a kísértés ;-)

      Törlés
  2. Soha nem fogok olyan istenien kinézni mint Ön, de én is haladok a kívánt cél felé.
    Még csak 4 hónapja tértem vissza az embernek való táplálékokhoz, de már jobbak az eredményeim, jönnek rám a régi ruháim, és sokkal de sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mint előtte. Köszönöm a biztatásait, tanácsait, receptjeit! egy férfi olvasója :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Férfi Olvasóm! Örülök a jó híreknek, további kitartást és sok sikert kívánok!
      Üdv:
      Reni

      Törlés
  3. Szia Reni! :-) Fantasztikusan nézel ki!! Mennyi idő kellett, hogy ilyen fogyást érj el? Én már pár hónapja csinálom...de sehol semmi... úgy elkeseredtem, hogy elkezdtem "csalni"..és sajnos.egyre többet :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm! Rólam 3 hónap alatt "lefolyt" a túlsúly jelentős része, utána már csak finomhangoltam sporttal és tudatosabb paleo étkezéssel. Nem szenvedtem, csak az első hónapban talán... Havonta 5-5 kg mínusszal lehet kalkulálni, de vannak bizonyos egészségügyi problémák, amelyek hátráltatják ezt. Erről egy egész könyvet írtam, mert van bőven tudnivaló: http://www.jaffa.hu/konyvek-reszletek.php?konyv_id=2826

      Törlés
  4. Szuper! Én is már az utána fázisban vagyok, eltelt egy év, és már jó ideje egyhelyben áll. Nyugodtság van végre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki, George! Tartsd meg az összes jó szokásod ;-)

      Törlés
  5. Én is még elötte vagyok de már haladok a jó irányba. :)

    A véreredményeim most is jók. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hajrá, Gerik!!! Egyszerűen csak csinálni kell, és meglátod, Nálad is működni fog minden karikacsapásra ;-)

      Törlés
  6. De jó,hogy ilyen sokan vagyunk :) Hajrá paleosok én csak aszt ajánlom mindenkinek,hogy ki tartás !!:)

    VálaszTörlés
  7. Csendben teszem hozzá a képekhez, hogy az elsőn is szép vagy. Mert ahogy szokták mondani az biza belülről jön. Ezt látom.
    Én utána vagyok 32 kg minusszal, inzulin és szívgyógyszerek elhagyásával. És rengeteg olyan probléma elmúlásával ami évek óta kínozott. Mint pl reflux, és sorolhatnám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Kriszty! Most már azonban nem kell beérnem "csak" a belsőmmel, hanem egészséges és fitt külsőt is társíthatok mellé - ráadásul könnyedén megtartva ezt a jövőben is! Kimondhatatlanul-leírhatatlanul boldoggá tesz ez a tudat, hogy végre én irányítom a szervezetemet és a lelkiállapotomat, mert bizony ez nem csak "külsőségről" szól. Igazi boldogság ez. Végre egészséges és ragyog a szervezetem, közben egyáltalán nem éhezem, sőt!!! Kívánom Nektek is ugyanezt a boldogságot, találjatok rá a teljes egyensúlyotokra! Mellettetek vagyok, segítek, ha szükség van rám! Sok sikert kívánok Mindenkinek!

      Törlés
  8. Én az első képen is nagyon szépnek és nőiesnek látlak. Ez a kettő főként nem a kilókon múlik, aki szép, az gömbölyűbben is az, mert a mozgása, a ritmusa jó eséllyel megmarad.De megértem, hogy nem láttad mindig így, talán majd idővel. És gratulálok a bátorságodhoz, hogy kitetted ezt a képedet. Nekem is voltak hízós időszakaim, amiknek a képeit jól elsüllyesztettem, és most, a szerintem normál súlyommal élve nagyon lassan tudok megbarátkozni velük. Nem tudom, mikor merném kitenni őket.

    VálaszTörlés
  9. Biztos akkor is ilyen kedves és szerethető voltál, most meg már szuper csaj is vagy!

    VálaszTörlés