KONKRÉTAN:
- Mi a különbség a háztáji, a tanyasi, és a nagyüzemi húsok között?
- Biohús és nem biohús
- Az összes húsféle közül melyik a legegészségesebb, legbiztosabb választás
- Hentesek közötti különbség - mi alapján válassz!
- Lelőhely tippek
- Hagyományos füstölés és gyorsfüstölés: a kulisszatitkok!
- És a legkérdőjelesebb termékek: virsli, szalámi, felvágott - és így tovább!
- Mindenről beszélünk és bármiről kérdezhetsz, ami Téged foglalkoztat!
Időpont: 2014. november 18. (kedd), 18-20 óra
Helyszín: Budapest, VI., Nagymező u. 21., Mozsár kávézó
Részvételi díj: 1.500 Ft
Fontos az előzetes regisztráció, kizárólag itt tudod ezt jelezni: paleohedonistaklub@gmail.com
Várunk szeretettel!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése