2014. október 29., szerda

Novemberi paleo klub: húsok, húskészítmények!

Októberben a zöldségek és gyümölcsök területébe láttunk bele agrármérnök vendégünk segítségével. Novemberben a húsok és húskészítmények kerülnek fókuszba! 

KONKRÉTAN:

  • Mi a különbség a háztáji, a tanyasi, és a nagyüzemi húsok között?
  • Biohús és nem biohús
  • Az összes húsféle közül melyik a legegészségesebb, legbiztosabb választás
  • Hentesek közötti különbség - mi alapján válassz!
  • Lelőhely tippek
  • Hagyományos füstölés és gyorsfüstölés: a kulisszatitkok!
  • És a legkérdőjelesebb termékek: virsli, szalámi, felvágott - és így tovább! 
  • Mindenről beszélünk és bármiről kérdezhetsz, ami Téged foglalkoztat!

Időpont: 2014. november 18. (kedd), 18-20 óra
Helyszín: Budapest, VI., Nagymező u. 21., Mozsár kávézó
Részvételi díj: 1.500 Ft 

Fontos az előzetes regisztráció, kizárólag itt tudod ezt jelezni: paleohedonistaklub@gmail.com 

Várunk szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése