2014. szeptember 18., csütörtök

Ötfogásos Paleohedonista Borvacsora az Árnyas Étteremben!Kedvenc fogásaim, dupla borsorral: 5 étel 10 borral párosítva. Ennél hedonistább paleo vacsorát nem is tudnék elképzelni!

* Sajtkrémmel töltött sonkatekercsek szezámmagos zsemlécskével és friss fügével

Vabrik Rajnai Rizling, Gróf Grassalkovich Rosé Gamay** Gyömbéres sütőtökkrémleves pirított gesztenyemorzsával

Orbán Chardonnay Battonnage, Sole Királylányka*** Paleo nyárs, lazac- és rák csodás kevercse karfiolrizottóval és majonézes koktélparadicsommal

Pannonhalmi Apátsági Rosé, Feind Olaszrizling**** Rosé kacsamell tepsis máklepénnyel és meleg szilvaöntettel

Gál Tibor Pinot Noir, Kreinbacher Hárslevelű***** Kókusz formapuding belga csokoládéforgáccsal és levenduladzsemmel

Szeleshát Merlot, Disznókő Késői Furmint


Időpont: 2014. szept. 26. (péntek), 19 órától  
Borsorral (fogásonként 2-2 bort jelent): 9.900 Ft / fő  
Borsor nélkül: 6.500 Ft / fő
Sommelier borszakértő: Krajnyák AndrásA jó társaság, a kellemes, bensőséges hangulat is garantált – bár ha már jártál az Árnyas Étteremben, tudod, hogy itt mindenki feszengés nélkül, azonnal otthon érzi magát. Krúdy is megirigyelné a cupákokat a marhahúslevesből, elégedetten sóhajtana a bőséges pecsenyéket megkóstolva, és a pincérek paleós háttértudását látván füttyentene is egyet. 

Hát, így történt, hogy én is beleszerettem a helybe, és azonnal igent mondtam Giber János felkérésére: főzzünk valami igazán paleohedonistát az Árnyasban Nektek! Ez már több mint egy hónapja történt, most azonban örömmel osztom meg Veletek a teljes menüsort és a vacsora részleteit! 

Gurzó Jánossal, az étterem vezető séfjével a menüt véglegesítjük


Mi már nagyon várjuk, csatlakozzatok Ti is! 

Ha egyedül jönnél - ahogy én is teszem - kérd az asztalomhoz az ültetést! Ezt is jelezd az étteremnek telefonon "Reni asztala" jeligével :-)RÉSZVÉTEL CSAK ELŐZETES ASZTALFOGLALÁSSAL! Ezt a számot tárcsázd: (1) 212 5681
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése