"Most fejeztem be Posta Renáta: Paleolit konyha hedonistáknak című új szakácskönyvének olvasását. Le vagyok nyűgözve. Gyönyörű munka, nagyon szépen átgondolt, a fotók egész különlegesek, egy kerek egész a könyv.
Tudom, mennyi munka van mögötte. A mérce egyre feljebb kerül...
Gratulálok és szeretettel ajánlom mindenkinek!"
Mezei Elmira
A paleolit főzés alapvető tudnivalóit Elmirától tanultam a könyvei, receptjei és főzőiskolái által, ezért is nagyon boldoggá tett a témában leghitelesebb ember véleménye.
És minden leveletek, kommentjeitek, a Libri Életmód, egészség toplistájának 2. helye is arról számol be, hogy imádjátok, és nagy segítség a rohanó mindennapokban is.
itettem a gofrit! Az elejen kicsit feltem, hogy valamit elrontottam, mert kicsit folyosnak tunt nekem a teszta es attol tartottam, hogy majd beleragad a formaba. Sokkal higabb volt, mint a normal gofri tesztaja. De az eredmeny...mind izelmenyben, mind pedig allagban meses! A formabol pedig ugy csusszant ki, mint ahogy az a nagy konyvben meg van irva! En hazi fahejas almapuret tettem az egyikre, a masikra pedig hazi diovajat.
Eddig is sokat sutottem-foztem, de amiota atalltam a paleora kinyilt a vilag. Hihetetlen mekkora oromot okoz az, hogy hazilag szinte mindent el tudok kesziteni a tejtol kezdve barmilyen fogasig."
Megérte ennyi energiát beletennem.
Örülök, hogy használjátok, és tudok vele segíteni egészségesebb életet élni!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése