2014. március 21., péntek

A könyvem szakmailag legmérvadóbb kritikája - Mezei Elmirától



"Most fejeztem be Posta Renáta: Paleolit konyha hedonistáknak című új szakácskönyvének olvasását. Le vagyok nyűgözve. Gyönyörű munka, nagyon szépen átgondolt, a fotók egész különlegesek, egy kerek egész a könyv. 
Tudom, mennyi munka van mögötte. A mérce egyre feljebb kerül... 
Gratulálok és szeretettel ajánlom mindenkinek!"
Mezei Elmira


A paleolit főzés alapvető tudnivalóit Elmirától tanultam a könyvei, receptjei és főzőiskolái által, ezért is nagyon boldoggá tett a témában leghitelesebb ember véleménye.

És minden leveletek, kommentjeitek, a Libri Életmód, egészség toplistájának 2. helye is arról számol be, hogy imádjátok, és nagy segítség a rohanó mindennapokban is.


Ancsi nevű olvasóm pedig azt írta, hogy kinyílt a világ a paleo hatására:
 
"Kedves Reni! Csak meg szeretnem koszonni, hogy megosztottad velunk is a csodas receptjeidet! Alig vartam, hogy az elorendelt konyv megerkezzen...es itt is van. Mar kiprobaltam a brokkoli kremlevest, a paleo rakott krumplit, a sokmagvas kekszet es a kokusz- valamint kesudio tejet. Ma reggel pedig elkeszitettem a gofrit! Az elejen kicsit feltem, hogy valamit elrontottam, mert kicsit folyosnak tunt nekem a teszta es attol tartottam, hogy majd beleragad a formaba. Sokkal higabb volt, mint a normal gofri tesztaja. De az eredmeny...mind izelmenyben, mind pedig allagban meses! A formabol pedig ugy csusszant ki, mint ahogy az a nagy konyvben meg van irva! En hazi fahejas almapuret tettem az egyikre, a masikra pedig hazi diovajat.
Eddig is sokat sutottem-foztem, de amiota atalltam a paleora kinyilt a vilag. Hihetetlen mekkora oromot okoz az, hogy hazilag szinte mindent el tudok kesziteni a tejtol kezdve barmilyen fogasig."
 

Megérte ennyi energiát beletennem.

Örülök, hogy használjátok, és tudok vele segíteni egészségesebb életet élni!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése