2017. május 25., csütörtök

Hoppááá!!! Lehet venni egy számmal kisebbet...

...ha Te is velünk tartasz június 5-25. között a 21 Napos KARCSÚSÍTÓ ÉTREND NŐKNEK PROGRAMON <3
  • Egy ruhaméret mínusz, heti 1-2 főzés, koplalásmentesen, finom ételekkel.
  • Nem kell utaznod sehová, a mindennapos kapcsolat és konzultáció online zajlik.
  • Kezdheted később, illetve pár napra fel is függesztheted, ha közbejön valami.
IDŐTARTAM: 2017. június 5-25.
A 21 NAPOS ONLINE PROGRAM RÉSZVÉTELI DÍJA: 9.999 Ft

A KORÁBBI RÉSZTVEVŐK ÍRTÁK:

„-5kg-ot fogytam, a kiinduló centiket is felírtam, de most nem találom, viszont a nadrág leesik rólam.”
„-6kg egy ruhaméret Nem puffadok, szomjas vagyok - ezt évek óta nem éreztem. Nem leszek rosszul, ha nem tudok azonnal enni. Jobban érzem az ízeket és mindent édesebbnek érzek.”

"Nagyon köszönöm neked a programot! A receptjeiddel megfőztem magamnak egy nagyon szuper pasit :-)"

„Először is nem vettem felesleges ételeket, csak amit írtál, minden receptet meg tudtam csinálni, finomak voltak, nagyon büszke is voltam magamra, mert a paleós sütik általában nem sikerülnek. Volt idő a bevásárlásra is!! Nem az utolsó percben lett kitalálva, hogy mit kell venni, és mit is fogok enni! Na, akkor szoktam bűnözni.”

"Idén 62 éves leszek, hosszú évtizedek óta nem tudtam 90 kg alá menni, akármennyire visszafogottan étkeztem. Most 3 hét alatt -5 kg ment le. Nem hittem volna, hogy elérem, nem vágyom nassolni, délutánonként nem keresem, mit ehetnék. Nagyon hálás vagyok.”"Köszönöm, Reni a lehetőséget, hogy egy olyan csapathoz tartozhatunk, ahol tényleg segítjük egymást tanácsainkkal az irányításoddal."

"Kétkedve vágtam bele és voltak is kilengéseim, a leadott kilók mégis magukért beszélnek. Rávilágított az étrended arra, hogy egészséges táplálkozás mellett is lehet finomakat enni és nem kell magamat sanyargatni ahhoz, hogy fogyjak!"

Várunk szeretettel! Leolvasztjuk Rólad is a bosszantó pocakot, tokát, narancsbőrt, túlsúlyt úgy, hogy nem kell közben koplalnod, és heti 1 alkalommal kell csak főznöd!

NE HALOGASD, ITT JELENTKEZZ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése