2015. július 2., csütörtök

A 3 fő pillér a teljes körű egészségedért!



A nyári életmódtáborom első turnusa tegnap betelt, de a következőre még jelentkezhettek
néhányan: július 27-28-29., 3 fantasztikus nap! Gyere velünk erre a szép és tágas pilisi tanyára feltöltődni, tanulni, lendületet kapni, jókat enni-inni, és pozitív emberek között lenni! 

Aktív pihenéssel, feltöltődéssel, sok izgalmas és hasznos programmal várunk az egészséges életmód jegyében. Mindez a csodás Pilis hegy lábánál, Budapesttől 25 km-re, távol a város zajától egy fantasztikus, erdővel és szeretettel körülölelt 5 hektáros tanyán.  

Tarts velünk! A 3 nap mindegyike élmény dús és hasznos egyszerre, nézzük, mi vár ránk:
  
1.       nap: MINDENT A PALEOLITRÓL - POSTA RENITŐL ELSŐ KÉZBŐL! Gyógyulás, tartós fogyás, egészségmegőrzés – hogyan kezdd el, hogyan folytasd, mire figyelj még a paleoliton belül is! Gyakori tévhitek és széles körű tapasztalatok a mindennapok zökkenőmentesítésére is. Aranyszabályok vendégségben, étteremben, utazáskor, nyaraláskor. Mindez ízletes ételek-italok társaságában, és a legtutibb kenyér és további finomságok közös elkészítésével!

Kép forrása: titankpb.hu
 2.       nap: MINDENT A TESTÜNKRŐL! Áttekintjük a legfontosabbakat a sportról, majd egy közös edzéssel folytatjuk a napot – mely életkortól és testalkattól függetlenül bárki számára teljesíthető. Vendégeink Egyházi Gábor és Böbe, az egészséges testmozgás két elismert szakértője. Az edzés során lehetőség nyílik kipróbálni a Fusion Vital sportszoftverét is (egy testre helyezhető pulzusmérő öv), amit utána Sabján Adrienn életmód tanácsadó segítségével egyénenként ki is elemzünk.  Délután pedig a natúrkozmetikumok és –háztartási szerek világába kalandozunk közös kencefőzéssel egybe kötve. Este tábortüzes paleo vacsora! 


Kép forrása: physio-sehrt.de
3.       nap: A JÓL MEGÉRDEMELT WELLNESS, AVAGY A TEST ÉS A LÉLEK HARMÓNIÁJA. Miért olyan fontos, hogy levezesd a negatív stresszt? Mit tegyél, ha mégsem megy? Hogyan változtass fejben is? Miért nem elég csupán egészségesebben táplálkozni és sportolni? Emellett a vendégünk vagy egy 30 perces professzionális masszázsra is: a gerincregeneráló-, a talp- vagy a stressz oldó masszázs közül az egyik tetszés szerint választható. Délután a fűszerek és a gyógynövények világát ismerjük meg, és saját fűszerkeveréket készítünk.


Lehet, hogy már csak ez hiányzik Neked, hogy változtatni tudj a régi szokásaidon, és eligazodj a sok információ között! Rajtam nem fog múlni a motiválásod, garantálom az óriási lendületet és támogatást az együtt töltött 3 nap során.



IDŐPONT: 2015. júl. 27-28-29.

RÉSZVÉTELI DÍJ: 49.500 Ft/fő
A részvételi díj magában foglal mindent, azaz:
·         Teljes körű kiadós és egészséges étkezéseket.
·         Korlátlan házi paleo limonádé fogyasztását.
·         Igényes szállást mindhárom éjszakára két- ill. négyágyas apartmanokban (saját fürdőszoba, WC, minikonyha, hűtő, erkély).
·         Az összes programot.


KEDVEZMÉNYEK, HA TÖBBEN JELENTKEZTEK:

2 fő esetén: -5% mindenkinek
4 fő esetén: -10% mindenkinek

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: minél előbb, mert limitált a létszám.

RÉSZVÉTELI DÍJ ÁTUTALÁSA: 2015.07.15-ig
JELENTKEZÉS, RÉSZLETEK: paleohedonista@gmail.com


Az biztos, hogy a 3 nap alatt minden búbánatot magad mögött hagyhatsz, és újratöltheted a tested-lelked a paleo ételek mellett friss levegővel, békességgel, tiszta erdei túrával és további élmény dús programokkal! És - végképp nem utolsósorban - sokat meríthetsz abból a szeretettel és őszinte emberi érzésekkel teli világból, amit a körünkben találsz ill. Te is magaddal hozod a társaságunkba. Gyere, nagyon jó lesz ez a néhány együtt töltött nap!

Hívhatsz barátnőket, barátokat, rokonokat, és akkor jár a fenti kedvezmény is!

Várunk szeretettel!
Reni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése