2015. február 2., hétfő

PALEO KLUB FEBR. 17-ÉN: tények érthetően, első kézből az orvostól!KÖZKÍVÁNATRA! FÓKUSZBAN A TESTÜNK EGÉSZSÉGE


Mi bajom lehet? Mi mivel függ össze? Miért nem beszélnek érthetően az orvosok? Hová forduljak? Szedjek-e fájdalomcsillapítót? Vagy hormonkészítményeket? Mire jó a laborvizsgálat? És melyik érték mit jelent? Mi a fontosabb: a tünetet szüntessem meg, vagy gondoljam tovább a testem jelzését? És ha ez utóbbi, akkor miből mire következtethetek? 


Felszínes fórumcsevegés és „guglizás” helyett tarts velünk: tények érthetően, első kézből az orvostól!Vendégünk: Dr. Szabó Zoltán, orvos, természetgyógyász - aki a Dr. Ilosvay rendelőben átfogó szemlélettel és gyakorlattal támogatja páciensei egészségét. Szakterülete a civilizációs betegségek, különös tekintettel az életmóddal összefüggő kórképekre, ill. azok tüneteinek mielőbbi felismerésére és komplex kezelésére. Ő maga - megszakításokkal ugyan, de – már másfél éve paleo életmódot folytat. 

Ezen a klubesten átfogó szemlélettel és elsajátítható tudással ismertet meg bennünket:

  • Segítségével a testünk tüneteit pontosabban tudjuk érteni és értelmezni.
  • Biztosabban kiigazodunk a valóban szükséges vizsgálatok között.


IDŐPONT: 2015.02.17. (kedd) 18-20 óra
HELYSZÍN: Bijó Életmódközpont, XIII., Róbert Károly krt. 96-98.  
RÉSZVÉTELI DÍJ: 2.500 Ft /fő  
REGISZTRÁCIÓ KÖTELEZŐ: paleohedonistaklub@gmail.com

Érdemes mielőbb regisztrálni, mert a férőhelyek limitáltak, és a visszajelzések sorrendjében tudjuk biztosítani a részvételt. Ha az ismerőseidet, családtagjaidat is érintheti, oszd meg velük is a hírt. 

Várunk szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése