Jövő hétfő este ínyenc, minőségi fogásokat készítünk kizárólag olyan alapanyagokból, amelyek életerővel és finom ízekkel töltik fel a szervezetünket.
Gyere Te is, még van pár szabad hely!
A MENÜSOR:
- Medvehagyma krémleves prosciutto-val és házi paleo tejföllel
- Tintahal tintás rizottó friss fokhagymás-kakukkfüves harcsacsíkokkal, parmezánnal
- Zsenge zöldséges pulykatortilla
- Rozmaringos sertésszűz nyársak karamellizált hagymaágyon
- Mentás borjúvagdalt „majonézes” brokkolirózsával
- Matcha teás-kókuszjoghurtos pohárkrém (pisztáciamorzsával)
A Táplálkozás-Beállítás
menüsorát Bartha Ákossal egyeztetve a valóban használható alapanyagok listája
alapján készítjük. Mivel minden alapanyagot szezonálisan, frissen szerzünk be,
ezért a változtatás jogát fenntartjuk az aktuális piaci kínálattal összhangban.
IDŐPONT: 2015.04.27. (hétfő) 18.00-21.30 óra
HELYSZÍN: Studio
Italia Főzőiskola, Budapest, V., Ferenciek tere 2.
RÉSZVÉTELI DÍJ: 12.00 Ft/fő
REGISZTRÁCIÓ ITT: paleohedonista@gmail.com
Várlak szeretettel!