Bevásárlólista 2 adaghoz:
10 nagy jégsalátalevél
padlizsánkrém
olívaolaj
10 sonkaszelet
10 dkg reszelt parmezán v. grana padano
25 dkg koktélparadicsom
5 dkg magozott olívabogyó
5 dkg fenyőmag megpirítva
1 marék friss bazsalikom
friss borsmentalevek
frissen őrölt bors
1. lépés
A megmosott, lecsöpögtetett salátaleveleket elkezdjük
megtölteni: a felét bekenjük olívaolajjal elkevert padlizsánkrémmel, majd
minden hozzávalóból teszünk bele annyit, hogy még kényelmesen össze lehessen
csavarni.
2. lépés
Mind a 10 tekercset hasonlóképpen elkészítjük, és
mindegyiknek alufóliába tekerjük az alját, így egyben marad és nem fog csöpögni
evés közben.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése