A legtöbb életmódváltásnál az egyik legfontosabb tényező nem valósul meg: a változatos étrend. Ezért novemberben a változatosabb hús- halfogyasztásra fókuszálunk!
Szárnyasok, de változatosan:
KACSA ÉS LIBA
IDŐPONT: november 9. (hétfő) 18-21 óra
RÉSZVÉTELI DÍJ: 11.990 Ft/fő
-20% kedvezmény, ha egynél több főzőestemen részt veszel!
***************************************************************************************************
Kinyitjuk a konyhaajtónkat a friss halak és herkentyűk gazdag választéka és gyors elkészítése előtt:
HALAK
ÉS TENGERI HERKENTYŰK
IDŐPONT: november 16. (hétfő) 18-21 óra
RÉSZVÉTELI DÍJ: 11.990 Ft/fő
-20% kedvezmény, ha egynél több főzőestemen részt veszel!
*******************************************************************************************************
És megkoronázzuk a húsok legnemesebbikével, a marhabélszínnel, melyből steaket sütünk, édesburgonya köretvariációkat, dijoni mustárt készítünk mellé, és minőségi, kézműves borokkal párosítjuk:
AZ ISTENI STEAK - borkóstolóval!
IDŐPONT: november 30. (hétfő) 18-21 óra
RÉSZVÉTELI DÍJ: 15.990 Ft/fő
-20% kedvezmény, ha egynél több főzőestemen részt veszel!
******************************************************************************************************
Mindhárom főzőest páros programnak is kiváló! Hívd a párodat vagy a barátnődet is, vagy lepd meg őt ezzel az estével. A főzőesteken az alapanyagok
vásárlási szempontjait, a tisztításukat, az előkészítésüket és a fontos
higiéniai, tárolási tudnivalóit is elsajátítod.
JELENTKEZÉS, további részletek itt: paleohedonista@gmail.com
HELYSZÍN: Studio Italia főzőiskola - új cím!!! - XIII., Radnóti M. u. 2., II. emelet
Több mint 6 éve
paleózom, kompromisszumoktól és unalomtól mentesen, csupa kimagasló eredménnyel
és kicsattanó egészséggel. Életem legjobb döntése ez! Gyere, Téged is
megtanítalak arra, hogyan illesztheted be az életedbe könnyedén, egyszerűen és jóízűen mindezt.
Várlak szeretettel:
* ha gondot okoz az
átállás,
* ha bizonytalan vagy
a sokféle információ közepette, és hiteles forrásra szeretnél támaszkodni;
* ha tele vagy
kérdésekkel,
* ha még nem szerezted
meg a mindennapos rutint...
* ...na, és ha a változatos hús- és halfélék elkészítését első kézből tőlem
tanulnád meg!
Csatlakozz hozzánk, várlak szeretettel!
Reni
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése