tag:blogger.com,1999:blog-8106093619990442323.post6792931759511661361..comments2023-07-03T23:19:51.893+02:00Comments on Paleo Hedonistáknak: Fahéjas-birsalmás pitePosta Renihttp://www.blogger.com/profile/05903452569216345450noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8106093619990442323.post-86591030971464813132015-10-17T14:49:31.731+02:002015-10-17T14:49:31.731+02:00Szia Betti! Bocsánat, most látom csak a kérdésed :...Szia Betti! Bocsánat, most látom csak a kérdésed :-( Kell a leve is, így nem lesz olyan száraz a süti! <br />Üdv:<br />ReniPosta Renihttps://www.blogger.com/profile/05903452569216345450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8106093619990442323.post-20817703679694984912014-11-17T13:28:05.250+01:002014-11-17T13:28:05.250+01:00Szia,
Hát én legyártottam ezt a sütit, de a rece...Szia, <br /><br />Hát én legyártottam ezt a sütit, de a receptből nem jöttem rá, hogy azért fontos, hogy levet eresszen a birs, mert a levet utána ki kell facsarni és a birset úgy rátenni a tésztára, vagy pedig a víz adta volna neki az ízt. Én a kifacsarást választottam, de úgy teljesen ízetlen lett. Persze én stevia-eritrit keverékport használok, lehet, hogy azzal volt a gond. Megmondanád, hogy mi lett volna a helyes lépés? <br /><br />Köszi szépen. <br /><br />BettiAnonymousnoreply@blogger.com